dr. phil. Årlrajt

www.kamikposten.com

A Quality Of Life - Mizz Appelzene

 

 

 

   

 

dr. phil. Årlrajt - The Specialist - In Making Your Day A Little Bit Better
   

 

AG skriver: "dr. phil. Årlrajt fra Upernavik fortæller, hvad der nogenlunde er meningen med hans website: "Her kan du checke dit horoskop, se vejrudsigten, følge med i dr. phil. Årlrajts fotoalbum, lege turist i dr. phil. Årlrajts fødeby og læse doktorens guide for mænd, inden de tager til København. Se hans frygtede afsløringer, der var medvirkende til fyringer" og meget mere. dr. phil. Årlrajts hjemmeside er vist en af de mere avantgardistiske hjemmesider."  

 

 
   
     
   Læs Appelzene's Currium Vitae  
     
   Appelzene møder Arnold Schwarzenegger  
   Appelzene møder Bygde Partizanen  
   Appelzene møder Christina Aguilera  
   Appelzene møder ET  
   Appelzene møder George Clooney  
   Appelzene & John Donaldson (Mary's far)  
   Appelzene møder Pamela Anderson  
 

 Appelzene møder Paris Hilton

 
 

 Appelzene møder Rasmus Lyberth

 
     
   Læs også dr. phil. Årlrajt interviews.  
   Se også Mizz Appelzene søster's fantastiske pigegruppe the MaMaSte  
 

 
  Mizz Avocado Appelzene Jeremiassen er en velanset og gigantisk fremtrædende advokat i det eskimoiske samfund. Hun bruger sin fritid til at hjælpe dr. phil. Årlrajt med hans ugentlige Kamik Post. Hun rejser meget og oplever verden sammen med dr. phil. Årlrajt.  
  Mizz Avocado Appelzene er medejer af advokatfirmaet "Dyrhbar, Jeremiassen og Averell", og har altid ønsket at starte et stjerne-New-Yorker-advokatfirma op, sådan en rigtig skyskraber med 125 etager, belagt med spejlglas, gulddøre og palmer samt ægte tæpper. "Det er lige sådan noget, Atammik har brug for. Synes du ikke?", plejer hun at sige.  
  Mizz Avocado Appelzene Jeremiassen drikker kun Dom Perrier af krystalslebne plastickrus. Hun lytter til finsk kirkemusik og er inkarneret cyberjunkie. Hun er vild med JPEG'S.  
  Her er Mizz Avocado Appelzenes debut-historie, som samtidig er en fortælling om hendes første møde med dr. phil. Årlrajt:  
  Mizz Avocado Appelzene kom hjem i sin stilrene forkromede lejlighed. Trak en flaske Don Perrier op og lod sine trætte fødder glide ud af de stramme Louis Vuitton støvler med guldbeslående spænder. Satte den der skide gode cd på med det finske band Purva Parviaianaenenen vol. 2. "Yksi kaksi, kolme hurrti kvallme tromepdur"...melodien strømmede sagte ud af højtaleren...."Ah, endelig hjemme...endelig fred." Mizz Avocado Appelzene skænkede Don'en op i sit yndlings krystalslebne plastickrus og drak en veltrængt tår. Telefonen ringede. Hun kikkede mistroisk på den - skulle hun tage den..hun lod den ringe, men den blev ubønhørligt ved, og mizz Avocado Appelzene Jeremiassen tog sig sammen og sjokkede hen til fredsforstyrreren. "Hallooo?"  
   
  Hun hørte en forpustet stønnen i den anden ende. Derefter stilhed. Dyb stilhed, som om det der var i den anden ende blot ventede på at høre hendes stemme. "Hallooooo?" Mizz Avocado Appelzene var ved at blive irriteret. Stilhed. Så en hvisken: "Jeg venter på dig...Skynd dig at komme. Jeg er i store fare. Find mig ved http://www.kamikposten.com/bordellet_2tv.html. dut...dut...dut...  
  Appelzene sukkede. Ikke igen. Hvilken fare havde dr. pil. Årlrajt nu begivet sig ud i? Hvorfor kunne den hatteklædte fjols ikke bare holde sig fra Cyberspace? Han var sgu gået hen og blevet sådan en rigtig cyber-junkie, der ikke kunne klare sig ude i den virkelige verden. Mizz Avocado Appelzene drak resten af sin Don Perrier og gik hen og tændte for computeren, loggede sig på, stak en ledning med finger-touch-applikator og krokodilletænger i tingende og fandt vej til dr. phil. Årlrajts hjemmeside.  
  Wauw, ikke så slemt endda. Der var pink neonlys i den dunkle bar hos dr. phil. Årlrajt. En animation kom gående mod Appelzene og vrikkede med numsen. "Hvad kan jeg hjælpe dig med, smukke tøs?"  
  Jeg kan tilbyde dig ledningsfri for 200 bytes,  
  JPEG's (Jeg-Puler-Enkelt-og-Godt) for 500 bytes og sidst med ikke mindst:  
  Suck'n'roll for 1,23 megabyte (uden ledninger, naturligvis)  
  Mizz Avocado Appelzene tænkte sig lidt om. Det lød jo ellers lovende alt sammen og det var sgu også så længe siden hun sidst havde fået noget på den ledningsfri, men det var jo dr. phil. Årlrajt han var kommet efter. Hun takkede pænt nej og spurgte om animationen havde set dr. phil. Årlrajt og beskrev hans udseende.  
 

                

 
  Animationen kiggede væmmeligt på mizz Avocado Appelzene og lige pludselig morfede den sig om til en kæmpe kødædende plante med lyserøde tænder og gule øjne. "Irrghhhaaaarr, bllllmmbllyyyyr, kkraewzxxztthfiitzzzz" brølede den og Appelzene så skrækslagent til mens morf'en kom gående hen i mod hende. Hun flygtede ud af døren, men Cyberspace var blevet opgraderet og hun for vild. Hun kunne ikke finde sin vej tilbage og vidste ikke sine levende råd. Hun løb bare til venstre og til venstre igen og endnu en gang til venstre og pludselig befandt hun sig i en gyde. Hun læste gadeskiltet "KinghSizeDoom_Shanghai.net" og vidste hun var godt og grundigt faret vild men i det mindste var morf'eren ikke fulgt efter ham. Alene i Shanghais vilde gader satte mizz Avocado Appelzene sig ned og græd sine bitre tårer. Alt hvad hun ville var jo bare at slappe af og nyde sin Don Perrier i sit krystalslebne plastickrus siddende i sin forkromede lejlighed, og nu sad hun her i Shanghai og kunne ikke finde ud af noget som helst for alt stod med kinesertegn og hun kunne jo ikke kinesisk.  
     
  Resume (med "tamador"-klavermusik i baggrunden): Mizz Avocado Appelzene er draget ud for at redde dr. phil. Årlrajt fra endnu en fare i Cyperspace. Hun møder den transmogriffede Tyra Banks, der tilbyder hende jpegs, ledningsfri og suck'n'rolls for en billig penge. Hun når dog ikke et reagere, før Tyra Banks, ung bordelmutter muterer sig om til et infrarødt monster. Vild af skræk og rædsel farer hun vild i cyberspace og befinder sig pludselig i Shanghai_net.com....  
  "Ding-Chau-Ping" iisi-maney-no-stick-tattoos ... carm visit med at www.sticky-freetattoos.Shanghai_net.com"  
  "Ding-Chau-Ping" iisi-maney-no-stick-tattoos ... carm visit med at www.sticky-freetattoos.Shanghai_net.com"  
  "Ding-Chau-Ping" iisi-maney-no-stick-tattoos ... carm visit med at www.sticky-freetattoos.Shanghai_net.com"  
     
  Den metalliske stemme fortonede sig i det fjerne. Det begyndte af klotone kraftigt. I Cybespace er klotoner elektromagnetiske piratkopier og små vira, der pibler ned fra en holografhimmel. Mizz Avocado Appelzene skuttede sig og søgte læ under et udhæng. Hun var ved at blive desperat over at hun sådan var faret vild. Vidste ikke sine levende råd og var lige ved at give sig til at græde. Men dybt inde i hende steg en ukendt urkraft op og fyldte hendes indre med en styrke, hen hidtil kun havde oplevet én gang. Nemlig den gang hvor hun og dr. phil. Årlrajt reddede verden og "Kunuunnguaq" fra en kæmpe katastrofe på 400-meter vejen i den lille usle by Nuuk. Dengang hun mærkede sin forfædres ånder og angakkoq'erne der var med hende. Dengang hvor livet var simpelt og hårdt.  
  Hun knyttede sine hænder så knoene blev hvide og brølede al sin galde ud imod verden:  
     
  Aaarrrrrrrrrrrrgggghhhhhrrrrkklllhhhhhmmlllsssmmmmmzzzzxxxyyyyyark  
     
  Zaadan - Tijaavulu Dooooooorrrrnnaaaarsuk!! Æææhh!!  
  Adaadavit qimmit kujappaa!!!!  
     
  Ah. Det var meget bedre. Hun så sig om med friske øjne, klar til at tage eventuelle kampe op i dr. phil. Årlrajt Kamik Post....  
     
   
     
  Det var så den historie fik dr. phil. Årlrajt til at hyre Miss Avocado Appelzene Jeremiassen som www.kamikposten.com's kvindelige praktikant.  
 

 
 

Kontaktoplysninger

Webadresse
http://www.kamikposten.com
E-mail
dr. phil. Årlrajt: kamikposten@kamikposten.com
Appelzene Jeremiassen: appelzene@kamikposten.com
Uke Fæ: ukefae@kamikposten.com

[ dr. phil. Årlrajt - Mizz Appelzene Jeremiassen]
Opdateret: 27. April 2007